مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت به خیر.بنده دوتاماشین ویک آپارتمان به نامم بوده که همسرم به اسم خودشون قولنامه ای فروختن وپولش روزمین وخونه به اسم خودشون خریدن من قولنامه ی هرسه روپیداکردم چه جوری بایدطرح دعوی کنم که موفق بشم وبه روز پول همه شونوبگیرم ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون اجازه شما فروخته باشد می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر سند مالکیت اموال به اسم شما بوده است معامله فصولی و انتقال باطل است

شما باید ابتدا شکوائیه کیفری فروش مال غیر و خرید مال غیر و کلاهبرداری بر علیه فروشنده و خریدار مطرح نمایید

و بعد دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و ..