مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد تنظیم سند

با سلام و احترام
بنده سال 98 یک آپارتمان به قیمت 400 میلیون پیش خرید کردم که فروشنده در سال 1400 با یکسال تاخیر تحویل داد و باید تا 1400 سند هم تنظیم میکرد که تا این لحظه هیچ اقدامی نکرده و چون پول هنگفتی به شهرداری بدهکار است میگه خودتون برید پول شهرداری را بدهید و سند بگیرید. خسارت تاخیر سند روزانه 10 درصد ثمن معامله قرار داده شد. آیا دادگاه رای به خسارت 10 درصد ثمن معامله به ازای هر روز به نفع اینجانب می دهد؟؟؟ با توجه به میزان بالای خسارت

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد باید بررسی گردد اگربطورغیرقابل قبولی بالا باشدکه به نظرهست پذیرفته نمیشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام ، تأخیر در انجام تعهد اقامه نمایید و

البته دادگاه رای به چنین وجه التزامی نخواهد داد و تعدیل خواهد شد