مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار

با سلام خدمت وکلای محترم
در پرونده حقوقی که در شورای حل اختلاف دارم، حکم قطعی شده و الان در مرحله ی اجرای احکام است، محکوم علیه فاقد موجودی حساب های بانکی و فاقد خودرو می باشد، یعنی فاقد اموال هست. محکوم علیه در استان و شهر دیگری هست و آدرس خیلی دقیقی ازش ندارم. میخواهم حکم جلبش را بگیرم و سئوالم اینه که میتونم حکم جلب سیار بگیرم؟ برای اجرای حکم سیار حتما خودم باید به استانی که محکوم علیه زندگی می کنه برم یا نه؟ میخواستم بدونم روندش چطوریه؟
سئوال آخرم اینه که در پرونده های حقوقی شورای حل اختلاف با مبلغ بدهی زیر 20 میلیون، الان ممنوع الخدمات کردن محکوم علیه انجام میشه یا نه؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به اجرای احکام درخواست صدور حکم ‌جلب را نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی یا باید خودتان برای جلب محکوم علیه اقدام کنید یا وکیل بگیرید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

بله می توانید .یا خودتان باید پیگیری کنید و یا یک وکیل در شهرستان بگیرید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید نیابت به همان شهر بگیرید وحکم جلب رو برای همان شهر میدهند.نیاز به پیگیری حضوری دارد.شورا رویه مختلف داره معمولا ممنوع الخدمات انجام میذن