مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در امور پزشکی

مجازات جرم دخالت در امور پزشکی چیست؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باسلآ م ضمن بستن محل اشتغال حبس وجریمه نقدی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

معنی دخالت در سوال شما اطلاق دارد و مشخص نیست فرد دارای تحصیلات پزشکی هست یا نیست اما جلوگیری از فعالیت, پرداخت جریمه و غرامت به شاکیان تنها بخشی از مجازات این اقدام است

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، جرم دخالت غیر مجاز در امور پزشکی مشمول مواد 1 و 3 قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب سال 1334 هست، که میتواند مصادیق زیادی داشته باشد و مرجع صالح به رسیدگی می تواندحسب مورد دادگاه کیفری1 و 2 یا دادگاه انقلاب بوده، مجازاتهای متنوعی بر حسب مصداق از جزای نقدی تا اعدام! می تواند در انتظار شخص مجرم باشد.