مشاوره حقوقی رایگان - نوع مجازات

با سلام و عرض ادب و سپاس از وقتی که اختصاص می دهید. بنده در مرحله دادسرا به دو اتهام تفهیم اتهام شده ام که عبارتند از 1- تولید . ارسال . توزیع و انتشار آثار مستهجن و مبتذل بوسیله سیستم های رایانه ای و مخابراتی 2- فراهم آوردن موجبات فساد و فحشاء از شما درخواست دارم کف و سقف مجازات مربوطه را بیان فرموده و اینکه از چه راههایی برای تخفیف مجازات می توانم استفاده کنم و در نهایت برای رهایی از حبس احتمالی چه راهکارهایی را پیشنهاد می دهید؟ البته دو نفر شاکی خصوصی هم داشته ام که هردو رضایت داده اند

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

مورد دوم طبق ماده فکر میکنم 639 یک تا ده سال زندان دارد بنابراین دنبال تخفیف نباشید بلکه حتما وکیل بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه نمایید