مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام خونه خریدم 60 تومن مونده من میگم بعد انتقال سند و خرید امتیاز اب پرداخت کنم قبول نمیکنه توقولنامه هم ننوشیم که پول ته بزاریم فقط یه جاش نوشته ثمن معامله باید پرداخت شود نشود فروشنده حق فسخ دارد هیچ کاری نکرده باید چیکارکنم

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

با سلام. شما به عنوان خریدار مکلف به پرداخت ثمن هستید ونمی توانید اراده تازه تاسیس خویش را به فروشنده تحمیل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خریدار باید ثمن معامله را طبق توافق پرداخت کند و فروشنده مکلف به تحویل مبیع و تنظیم سند رسمی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بر اساس مفاد مبایعه‌نامه عمل گردد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است شما به تعهدات خود عمل نمایید و سپس الزام طرف مقابل را بخواهید قرارداد شما می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام شما ملزم به رعایت مفاد قرارداد هستید.برای مطالبه حقوق خود از مسیر دیگری باید اقدام کنید.