مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام پرونده ضرب و شتم داشتم همسرم منو کتک میزد با شهادت شهود و نامه پزشکی قانوننی پرونده بعداز تعیین میزان دیه رفت اجرای حکم امروز یک ماه و 11روز از زمان صدور رای نهایی دادگاه میگذره که همسرم و محکوم به پرداخت دیه کرده بود و پرونده و به علت اجرای حکم مختومه کردن حالا امروز برام پیامک اومده که پرونده رفته دادگاه تجدید نظر.این امکان وجود داره که بعداز رفتن به اجرای حکم رای برگرده بعدازیک ماه و خورده ای و اینکه میخاستم بدونم اینجور پرونده ها چند روز مهلت اعتراض دارند

پاسخ ها :

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

سلام وقت به خیر اگر پرونده ارجاع شده به دادگاه تجدید نظر احتمالا رای شما قطعی نبوده ودر صورت رسیدگی در دادگاه تجدید نظر بر حسب محتویات ومستندات منعکس تصمیم گرفته خواهد شد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر ممکن است برای رضایت شما و یا ادغام باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید رای شما مورد بررسی قرار گیرد شاید تجدید نظر خواهی شده است شاید واخواهی و بعد تجدید نظر خواهی شده است از جهات مختلفی میبایست مورد بررسی قرار بگیرد