مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص قدمت خط و جوهر با وجود پوشیده شدن با چسب شیشه ای

سلام ، نوشته ای یکسال قبل با خودکار نوشته شده است ، آیا امروز کارشناس خط تشخیص می‌دهد که این نوشته یکسال قبل نوشته شده؟ در نظر داشته باشید که روی نوشته ها و حتی روی اثر انگشت با چسب شیشه ای پوشیده شده است.
آیا با وجوده چسب ، کارشناس خط تشخیص می‌دهد که جوهر اثر انگشت و خودکار متعلق به یکسال قبل است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید قبل اینکه رسما به کارشناشی رود سند را رویت کنیم و نظر دهیم که دستمان پر باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناسی می‌شود و توسط کارشناس مشخص می‌گردد