مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص قدمت نوشته

سندی عادی نوشته بودیم و امضا و اثر انگشت زده بودیم و جای تاریخ را خالی گذاشتیم تا بعد از توافق ،تاریخ مورد نظر را با همان خودکار پر کنیم. بعد از 8 ماه توافق کردیم که در آن جای خالی در سند ، تاریخ روز درج کنیم. با همان خودکار تاریخ روز را درج نمودیم، یعنی کل متن و فقط تاریخ اختلاف زمانی 8 ماهه دارند ، اما طرف مقابل من بعد از ده روز از درج تاریخ دادخواستی علیه من تنظیم نموده ، میخواستم بدونم باتوجه به اینکه با همان خودکار تاریخ 8 ماه بعد از متن درج شده ، این اختلاف زمانی قابل تشخیص است؟ در واقع طرف مقابلم فریبم داده.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چه نوع سندی است مهم است آیا چک است یا اسناد عادی دیکر مثل قرارداد، بله قابلیت تشخیص دارد ولی راه دفاع نیز دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناسی می‌شود و توسط کارشناس مشخص می‌گردد