مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن طلاق صوری

سلام پدر بنده فوت کرده و پس از چندماه دوندگی و این اداره و اون اداره شدم تنها وارث پدرم وحقوق بیمه پدرم به من رسید بعد از چندماه حقوقم و که دادن دیدم از نصف هم کمتر شده پیگیری کردم خواهرم مدارک برده کانون و حقوقومو نصف کردن و وامی که پدرم گرفته بود و ماهیانه از من کم میکردن فقط در صورتی که خواهرم در زمان فوت پدرم باردار بود و هیچ مشکلی باشوهرش نداشت تمام مدارک و عکساها و پیاماشم همه هستن بعد از طریق سایت بازنشستگان افراد تحت تکفل که میزدم کد ملی خودم رو وارد میکردم صفحه باز میشد تمام مشخصاتم میومد ولی کد ملی خواهرم و وارد میکردم میزد اطلاعات اشتباه است میشه راهنمایی کنید چکار باید کنم که ثابت بشه غیر قانونی داره حقوق میگیره و باشوهرشو بچش داره زندگی می‌کنه ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مستمری بین شما و خواهرتان تقسیم خواهد شد
به شرطی که خواهر مطلقه و فاقد بیمه و شغل باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به بیمه گذار مراجعه و مطرح شود میتوانید استشهادیه ببرید و یا عکس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا به آن سازمان موضوع را گزارش دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان خواهرشا بیکار و مطلق باشد مستمری تقسیم می‌شود اصولا مستمری ماترک نیست اشخاصی که شرایط دریافت آن را دارند بینشان تقسیم می‌گردد