مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام. من یک زمینی ازشرکت شهرکها خریده بودم وطبق قرارداد باید تا2سال درست میکردم و بنا به دلایلی وکرونا سرموقع نتونستم زمین رو درست کنم و قراردادزمین با رای داوری فسخ شد.ورفیقم گفت من آدم دارم زمین تو بهت برمیگردونه و رفت باهاشون صحبت کرد رفتن کارای زمینو پیگیری کردن و نامه گرفتن که پرونده زمین دوباره بره هیئت مدیره بررسی بشه رفیقم آمد گفت میگن 400میلیون چک بده من نگه دارم ثبت شده تا رای هیئت مدیره را بگیریم اگه نشد که چکهاتو بهت برمیگردونیم و2تا چک 200میلیونی رو دادم رفیقم ثبت کردم به اسمش تا رای هیئت مدیره اومدبهشون بده. که نتونستن زمینو برگردوندن رفیقم گفت ی آدم دیگه ای دارم 2میلیارد میگیره 3روزه زمینو بهت تحویل میده ومن این دفعه با رفیقم قراردادبستم تا10روز کاری نتونستن بکنن چکهای منو عودت بدن 2تا چک 1میلیارد دادم.بازم نتونستن کاری کنن و الان ی چک 200میلیونی رو با ی چک 1میلیارد روبرگردوندبقیع اش رو رفیقم نمیده میگه من هزینه کردم ومن اضهارنامه دادم بعد چک 200میلیونی را برده برگشت زده حسابهای منو بسته آیا با پیامک و قرارداد چک 2میلیارد میتونم چکها رو بگیرم ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیانت در امانت از جمله جرائمی است که ارکان متفاوتی دارد بر همین اساس اگر ارکان ارتکاب جرم خیانت در امانت اتفاق نیافتاده باشد نمی‌توان بزه را ثابت دانست چرا که چیزی که در خیانت در امانت اهمیت دارد قبل از هر چیز دیگری اهمیت عناصر جرم است ،باید جمیع این عناصر را در نظر بگیریم اگر وجود داشت جرم مذکور اتفاق افتاده است اگر نه نمی‌توان آن را جرم دانست می‌توان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع یا طبق شرایطی سرقت دانست ولی خیانت در امانت خیر ، البته نباید این را نادیده گرفت که اگر پرونده در شعبه قضایی در جریان است باید مطالعه پرونده صورت گیرد و اگر هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است باید اسناد و مدارک بررسی دقیق و سنجیده ای شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست استرداد لاشه چک را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم بعضی جاها نیاز به گفتگو دارد کمی مبهم است شما می بایست دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام دادخواست استرداد لاشه چک مستند به قرارداد تقدیم دادگاه بفرمایید.