مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد پس از رضایت محضری از بیمه و کارفرما

ضمن عرض خسته نباشید اینجانب براثر حادثه تخریب ساختمان 2سال پیش بعداز مراحل پزشک قانونی ودادگاه اعلام رضایت از صاحب ملک وبیمه رضایت محضری دادم درصورتیکه بعداز رضایت تحت درمان بودم از همان ناحیه کمر ک اسیب دیده بودم مشکل نورولوژیک پیدا کردم وهمان دیسکایی ک تو حادثه اسیب دیده بودم باعث شد بعلت عود بیش از حد چون قادر ب حرکتم نبودم مجدداامسال عمل جراحی انجام بدم وهزینه بیمارستانم خصوصی بود تمام مدارکای بعداز رضایت ک پزشک مراجعه میکردم رادارم با ام ارای وحتی تست کامل تکرر ادرار ک ب کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی تحویل دادم ک 58درصد کارافتادگی همون 2سال پیش دارم وبرای عمل جدیدم ک انجام دادم برای کارافتادگی کامل تشکیل پرونده دادم هنوز تاریخ کمیسیونم معلوم نیست بابت هزینه درمانم ک توی این 2سال بابت همون حادثه انجام دادم میتونم رضایتمو پس بگیرم یا راهی هست برادرخاست هزینهایکه بیمارستان انجام دادم چون اون سالم بیمه هزینه بیمارستانمو پرداخت نکرد وگفتند یا دیه یاهزینه بیمارستان ک هرکدومو میخاستم بگیرم فرقی نمیکرد مجبور بودم ب خاطر پولی ک غرض کرده بودم را همون سال رضایت بدم خاهش میکنم راهنماییم کنید چون الان 2سال نمیتونم کار کنم ومجبور ب عمل مجدد بکنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به رویت متن رضایتنامه، ایا جراحات ساریه نیز مورد رضایت قرار گرفته است و یا تنها جراحات موجود در زمان اعلام رضایت؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شکایت نمایید و درخواست پزشکی قانونی را نمایید
اعلام نمایید که آسیب جدید ناشی از آسیب سابق بوده است
و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به وزارت کار مراجعه نمایید به برادر شما به چند برابر نپرداختن بیمه محکوم می‌شود اما باز به نظر بنده ارزشش و دارد می‌توانید خودتان آن را بپردازید می‌توانید تماس بگیرید و