مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

باسلام اگه دعوایی بشه وکسی بیادتوحیاط خونه باچاقو وبه زنی فوشی بدع وبه اعضای خونه فوش وحمله ورشه حکم چیه چون درگیری توشب بوده وشاهدی وجودنداره که چاقو رودیده باشه لطفاکمکم کنید هیچکس نیومد بیرون که بخاد شاهد باشه .

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام ورود به عنف وتوهین وفحاشی شاکی شوید درصورت اثبات مجازات 6ماه تا3 سال حبس مطابق ماده 694 قانون مجازات دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از ضرب المثل معروفی که میگه قصاص قبل جنایت نکنید شما از الان نمی‌تونید پاسخ بگیرید باید پرونده دقیق بررسی بشه به صدها عامل بستگی داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلم ‌
شما باید شکوائیه ورود به عنف و توهین و ضرب و جرح را اقامه نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به مجازات دیه و حبس محکوم خواهد شد شلاق هم احتمال دارد