مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بیمه پدر فوت شده نظامی شوم درحالی که مادر اجازه نمیده

سلام بنده همسرم فوت شدن وبیمه نیستم
پدرم بازنشسته نیروانتظامی بود1ساله فوت کردن الان میخوام بیمه شم مادرم اجازه نمیده چیکار کنم 3فرزندهم دارم زندگی برام سخته کمکم کنید.ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید برای شما امکان پذیر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مدارک خود از جمله طلاق نامه ، شناسنامه و کارت ملی را به سازمان بازنشستگان نیرو های مسلح ببرید و درخواست برقراری مستمری پدرتان را برای خود بکنید. نیاز به اجازه مادرتان نیست. این حق قانونی شماست.