مشاوره حقوقی رایگان - اثبات دروغ خانمم

سلام خسته نباشید ی سوال دیگه هم داشتم خانم بنده ک با مامور قانون مچشو گرفتم بعد ک رفتیم کلانتری تو کلانتری اول میگه این اقا پسر عمه من هست منم گفتم چه پسر عمه ای هست ک من تو 3 سالی ک همسرت بودم ن اسمی ازش بردین ن هیچی بعد خانمم گفت ک رفتم در مغازه این اقا قلیون بخرم مامان خونه نبوده کلیدم نداشتم مامانم بهم گفته برم خونه این اقا تا بیاد بعدش ک من کلانتری بهم صورت جلسه داد رفتم شکایت کردم خانمم قبل دادگاهی بهم گفت ک دستت هیجا بند نیست و الکی رفتی شکایت کردی خودت محکوم میشی منم گفتم رو چه حساب این حرفو میزنی گفت خودت میفهمی تو دادگاه وقتی جلسه دادگاه تشکیل شد رفتم دادگاه این اقایی ک با خانمم بوده میگه من صیغه مادر این خانم هستم با این خانم من هیچ نسبتی ندارم بعد‌ش برای دادگاه صیغه نامه اوردن ک مادر خانم بنده صیغه این پسره شده ک با خانم من تو ی خونه تنها بودن من حالا چه جوری ثابت کنم ک اینا دارن دروغ میگن این صیغه نامه ی نفر بهشون یاد داده اوناهم انجام دادن ک تو دادگاه محکوم نشن براشون بد تموم نشه لطفا راهنماییم کنین تو بد مخمصه ای گیر افتادم الانم چهار ماه ک بلاتکلیف هستم اخه خانمم ن میره طلاق بگیره ن بر میگرده سر خونه زندگیش ممنون از وکلای از خوبمون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوال شما مطالعه شد و نیازمند بررسی بیشتر است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید تقاضای کارشناسی جعل نسبت به آن صیغه نامه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اثبات رابطه نامشروع با این شرایط سخت است ونتیجه ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثابت کردن وجود رابطه نامشروع بسیار سخت هست اگر خانم تکلیف شما را روشن نمیکند میتوانید الزام به تمکین بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر خانم شما برنمی گردد می توانید بدوا اظهارنامه دهید سپس دادخواست تمکین دهید اگر محکوم به تمکین شود وبرنگردد نفقه وی ساقط می شود وشما می توانید تقاضای ازدواج مجدد از دادگاه بخواهید .اما برای اثبات رابطه نامشروع باید دلایلی محکمه پسند مثل شهادت شهود ویا...داشته در غیر اینصورت نتیجه نمی گیرید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و