مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ آب

سلام. من مدیر یک ساختمان 4طبقه تک واحدی هستم که اخیرا با مشکل افت فشار اب مواجه شدیم.طبقات 1و3و4 موافق نصب پمپ هستیم ولی مالک طبقه 2میگه مستاجر من مشکل آب نداره و من هزینه خرید پمپ را پرداخت نمیکنم. میخواستم ببینم قانون در مورد هزینه خرید پمپ چجوریه.

پاسخ ها :

نصب پمپ آب بدون رضایت یکی از واحدها نصب پمپ آب در ساختمان پمپ آب در ساختمان