مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهرم

سلام من دوران مرخصی زایمان هستم تصمیم دارم که بعد از مرخصی حتما برگردم سرکارم منتها همسرم مخالفت میکنه میگه با دوتا بچه نمیشه در صورتی که قبلا بهش گفته بودم اگر بچه دوم میخای خودت باید مراقبشون باشی اون هم قبول کرده بود حالا که دنیا اومده قبول نمیکنه با توجه به اینکه من از قبل ازدواج شاغل بودم و توی عقد نامه هم شاغل بودن من ذکر شده اگر شکایت کنم قاضی حق رو به من میده اصلا من میتونم برم دادگاه دادخاست بدم بابت این قضیه یا اینکه وظیفه منه ازشون نگهداری کنم کلا؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه در عقد نامه حق اشتغال داشته باشید میتوانید پی‌گیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

امکان اقامه دعوا توسط شما وجود نخواهد داشت
نگهداری از نوزاد ، وظیفه و تکلیف مادر و پدر است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما طبق روال گذشته در محل کار خود حاضر شوید و به فعالیت خود ادامه دهید و باتوجه به اینکه پیش از ازدواج شاغل بودید و در عقدنامه نیز شاغل بودن شما ذکر گردیده همسر شما نمیتواند مانع اشتغال شما شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر شرط اشتغال در عقد نامه امده است میتوانید الزام به اشتغال در شان خانوادگی برای گذران زندگی را علیه زوج دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شغل زن برخلاف مصالح خانوادگی باشد مرد می تواند دادخواست بدهد و مانع از اشتغال زوجه شود.
چون فرزندان شما نیاز به مراقبت دارند در صورت شکایت دادگاه حق را به زوج می دهد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شغل شما مغایر با حیثیت و شئون خانوادگی نباشد می توانید سر کار بروید. هیچکس نمی تواند شما را منع اشتغال کند.
شما نیازی نیست دادخواست بدهید