مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام
از طرف دادگاه بخش
با اداره اموزش و پرورش مرکز استان چهار مرتبه در خصوص کسر حقوق کارمند آن اداره که ضمانت متهم کرده مکاتبه شده است اما تا کنون پاسخ نداده اند آیا مسئول پاسخ دهنده مرتکب جرم یا تخلف شده است یا خیر؟ اگر مرتکب جرم یا تخلف شده ماده قانونی ان چه ماده ای است؟ و در صورت تخلف یا جرم چه دادگاهی صالح به رسیدگی است
لطفاً راهنمایی فرمایید چون هرچه به دادگاه مراجعه میکنم جواب خاصی نمیدن و فقط میگن برو خودمان پیگیر هستیم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع ارتباطی به شما ندارد