مشاوره حقوقی رایگان - طلاق مبنی بر دلایل روانی

سلام وقت بخیر
همسر من سرشار از اختلالات استرس،وسواس،اظطراب و... هستند که در زمان بروز خشم دچار جنون میشوند و رفتار هایی همچون خودزنی خودکشی با قرص و مایع سفیدکننده تهدید من با چاقو و ساطور و... میشود. ایا میتوانم با وجود نداشتن حق طلاق با دادخواست بررسی پزشکی قانونی طلاق بگیرم در ضمن ایشان در طول زندگی مشترک از هر گونه جلسات مشاوره و درمان امتنا میکنند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است
حتما. وکیل اختیار نمایید.
..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت تایید پزشکی قانونی می توانید به جهت عسر و حرج طلاق بگیرید.