مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشارکتی

باسلام
زمینی داشتم که برای ساخت ان با خواهرم شریک شدم و بین خودمان در خانه قرارداد دست نویسی نوشتیم و خودمان و همسرانمان امضا کردند
چند روز بعد خواهرم گفت برای سهولت ساخت و ساز زمین را به اسم من بزن بنده هم به حساب خواهری زمینم را به نامش کردم
هشت سال است بنده را معطل کرده و فقط یک واحد به من داده در صورتی که طبق قرارداد حق من یک و نیم واحد است
و علاوه بر ان دو سوییت هم ساخته در پارکینگ و یواشکی به نام خودش سند زده
و میگوید زمین را به من فروخته بودی! در صورتی که بنده پولی نگرفتم و خودش را به ان را میزند
شکایت کنم قاضی حق را به من میدهد؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست