مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک وراثی

می خواستم بدونم اگه ملکی را که خریداری کرده باشیم که چند ورثه هم دارد هم مراحل اداری هم طی شده فقط یکی از وراث حاضر نیست که به محضرخانه بیاید امضاء کند اخر این کار چه می شود آیا میتونم سند بنامم بزنم یا خیر چه کار باید انجام بدم

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام خیر نمیتوانید سند بنام شما انجام شود باید امضا و رضایت تمام ورثه باشد .
میتوانید در داذگاه حقوقی طرح دعوی علیه تمام ورثه نمایید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و اثبات وقوع عقد بیع نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر باید همه مالکین مشاعی موافق باشند والا از طریق دادگاه و دستور فروش و مزایده امکانپذیر است.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بدون امضا احد از وراث امکان تنظیم سند نیست از طریق محاکم اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رضایت تمامی وراث جلب شود
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و اثبات وقوع عقد بیع دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مال مشاع مانند اموال ورثه ای رضایت تمام وراث علی القاعده لازم است . البته این امر بستگی به شرایط موجود دارد . فلذا نیاز به بررسی بیشتر موضوع است.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه فردی که حاضر به تنظیم سند نیست قرارداد را امضا نموده باشد ،الزام به تنظیم سند به طرفیت تمام ورثه را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبایعه‌نامه توسط تمام ورثه امضا شده باشد خریدار باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی مالکیت به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

ولی اگر یکی از ورثه جز فروشندگان نباشد سایر ورثه باید سهم خود را انتقال بدهند
و خریدار بعدا درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نماید

محمد  نيك نژاد

جناب آقای محمد نيك نژاد :

سلام.تا زمانی که احدی از وراث جهت تنظیم سند به دفتر خانه مراجعه نکند و یا ذیل مبایعه نامه را امضاء ننماید شما قادر به انتقال سهم ایشان به خود نیستید و به عبارتی شما میتوانید سهم سایر وراث را خریداری نمایید و با شخصی که حاضر به فروش نیست به صورت مشاع مالک شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در صورت عدم رضایت آن یک نفر ورثه ناچار به درخواست مزایده خواهید شد اما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند نیز تنظیم نمائید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای خرید ملک ورثه ای رضایت تمام وراث لازم است و همه باید امضا کنند در غیر این صورت به طرفیت وراثی که امضا نمودند دادخواست الزام به تنظیم سند طرح نمایید‌.
در این صورت نیز با شخصی که امضا نکرده به صورت مشاعی شریک می شوید و در صورت عدم توافق می توانید درخواست فروش مال کنید‌.

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. اگر مبایعه نامه را همه وراث امضا کرده اند، الزام به تنظیم سند مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است. همانطور که در گذشته عنوان شد در مال مشاع مانند اموال ورثه‌ای رضایت تمام وراث علی‌القاعده لازم است. البته این امر بستگی به شرایط موجود دارد. فلذا نیاز به بررسی بیشتر موضوع است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توصیفات امکانپذیر نیست جز با الزام ایشان از طریق دادگاه

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر آن وارث سمن را دریافت و قرارداد را امضا کرده است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی وراث مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری شده است‌. همانطور که در گذشته بیان شد در مال مشاع مانند اموال ورثه ای رضایت تمام وراث علی القاعده لازم است . البته این امر بستگی به شرایط موجود دارد . فلذا نیاز به بررسی بیشتر موضوع است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چون ملک مشاع است همه ی مالکین باید موافقت داشته باشند در غیر اینصورت مزایده انجام خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و اثبات وقوع عقد بیع دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آیا این شخص قرارداد را امضا نموده است یا خیر از ابتدا هیچ قراردادی با ایشان ندارید ؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ملک ورثه ای رضایت تمام وراث لازم است و همه باید امضا کنند در غیر این صورت به طرفیت وراثی که امضا نمودند دادخواست الزام به تنظیم سند طرح نمایید‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اندازه‌ای که خریداری کرده‌اید مالکیت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط از طریق محاکم و فروش ملک و شرکت خودتان در مزایده و برنده شدن در مزایده می توانید 6 دانگ را به نام خودتان کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید امضا کندو وراث دیگر باید اورا متقاعد کنند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به طرفیت ورثه دادخواست اثات وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بقیه بیایند به اندازه سهم خود به شما انتقال دهند و شما با آن یکی شریک مشاعی می شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام آن یک ورثه باید از طریق دادگاه الزام به سند شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه کارهای مختلفی متصور است تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم موافقت دیگر وراث ملک به مزایده خواهد رفت

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر مبایعه را همه امضا کرده اند نهایتا از طریق دادگاه ممکن است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در انتقال ملک مشاع باید همه فروشندگان حاضر باشند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر به اندازه سهم وراثی که رضایت دارند میتوانید سند بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به نسبت سهم خریداری شده مالک هستید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
از طریق مراجع قضایی الزامی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با رضایت تمام وراث امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه به کرات به نمایش گذاشته شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ایشان هم فروخته اند بله والا خیر

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید دادخواست الزام به تنظیم بدهید

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

اگر قول نامه شما را امضا کرده باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدید در غیر این صورت (اگر امضا نزده) خرید شما در حق ایشون موثر نیست وسهم ایشون پابر جاست وشما شریک ایشون محسوب می شید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر دادخواست الزام به انتقال سند به طرفیت تمام وراث بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی

مهرداد مهرپویا

جناب آقای مهرداد مهرپویا :

درود بر شما،
در فروش ملک ورثه ای باید همه وراث راضی بوده و ذیل مبایعه نامه را امضاء نمایند در غیر این صورت فروش سهم ورثه بدون رضایت آنها فروش مال غیر و در حکم کلاهبرداری میباشد و معامله نسبت به سهم آنان غیر نافذ بوده و در صورت عدم تنفیذ و رد آنها معامله نسبت به آن مقدار باطل بوده و خریدار حق فسخ معامله را به استناد خیار تبعض صفقه خواهد داشت البته مشروط بر آنکه در قرارداد، خیارات ساقط نشده باشد. هرچند در هر صورت به دلیل بطلان بخشی از معامله خریدار میتواند به همان نسبت از ثمن کسر کرده و یا آن را استرداد نماید. موفق باشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات واحراز وقوع بیع والزام به تنظیم سند رسمی علیه همه ورثه بدهید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

نسبت به سهم وراثی که حاضر به انتقال سند هستند میتوانید مالک شوید ولی اگر یکی از ورثه حاضر به انتقال نشود به اندازه سهم الارثش با شما در ملک شریک است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرملک به مزایده گذاشته میشودوبه فروش میرسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ما نحن فیه قبلاً پاسخ داده شده است. همانطور که در گذشته ذکر شد در مال مشاع مانند اموال ورثه‌ای رضایت تمام وراث علی‌القاعده لازم است. البته این امر بستگی به شرایط موجود دارد. فلذا نیاز به بررسی بیشتر موضوع است.