مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه/قرار نهايي/تصميم نهايي

(معاینه مجدد دارد)
در حق شاکی می باشد و متقابالاً نیز شاکی با تنظیم این صورتجلسه رضایت و گذشت منجز خود را نسبت به راننده مقصر
به شرط پرداخت دیه اعالم و مقرر گردید در صورت عدم پرداخت دیه از سوی بیمه مربوطه با درخواست شاکی پرونده جهت تعقیب عملیات اجرائی به دادسرای عمومی و انقالب شهرستان خرمدره ارسال می گردد . مفاد سازش برای طرفین
قرائت و اعالم داشتند مطلع شده و اعتراضی نداریم . مقرر است پرونده از آمار کسر و مختومه گردد.
چرا دیگه پیامی از دادگستری بعد دریافت این ابلاغیه نیومده برام ایا بخاطر معاینه مجدد پزشک قانونیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شاکی رضایت داده است و پرونده مختومه شده است

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام نیاز به پیگیری از شعبه دارد.