مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای مفادگواهی عدم امکاان سازش

بانشکر از وکلای محترم سوال بنده ظاهرا درست طرح نشده بود،لذا دقیق تر مطرح مینمایم که،
صیغه طلاق جاری شده،اما مفاد مندرج در گواهی عدم امکان سازش صادر شده توسط دادگاه اجرا نشده است،یعنی صیغه طلاق جاری شده طبق حکم دادگاه اجرا نشده است چرا که زوجه میبایست 200سکه طلا را در قبال جاری شدن صیغه طلاق بذل مینمود ولی فقط 100 سکه را که معادل مهریه اش طبق سند نکاحیه بوده بذل نموده ومابقی انرا بذل نکرده است وهیچ گونه اشتباهی نیز صورت نگرفته وتوافق طرفین چنین بوده که 200سکه را زوجه در قبال طلاق بذل نماید،اکنون که طلاقنامه در ید زوجه است زوجه نسبت به بذل مقدار باقیمانده از کل مبلغ مابذل شانه خالی نموده است،با توجه به اینکه ایام عده هنوز باقی است ،سوال اینست ، آیا میتوان طلاق جاری شده را به دلیل انکه طبق مفاد رای دادگاه اجرا نشده است باطل نمود؟مگر نمیبایست ابتدامفاد حکم دادکاه اجرا و پس از اجرای مفاد حکم صیغه طلاق جاری میشد؟ایا دفتر خانه ثبت طلاق سهل انگاری وبی توجهی و کوتاهی نکرده است ؟اگر چنین باشد ایا میبایست دادخواست دیگری جهت ابطال طلاق به دلیل مذکور ارائه نمود ویا انکه میتوان با ارائه لایحه ای از دادگاه اولیه درخواست ابطال طلاق مذکور را نمود؟به بیان دیگر طرفین در دفترخانه حاضر و طلاق ثبت وطلاق نامه صادر شده ولی مفاد حکم دادگاه اجرا نشده است.

پاسخ ها :

یک مشاور

از چه طریقی 100 سکه را بذل کرده؟ آیا اقرار به بذل بدون حق رجوع داشته؟