مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ضامن

سلام پدر بزرگ بنده سال 90سند خونه خودشو ضمانت 8ملیون وام بانک تجارت برای همسر داییم گذاشته اونم هیچکدوم ازقسطاشو نداده سال 95 پدر بزرگم فوت کرده بانک سال 96 بخاطر پرداخت نشدن وام باجریمه سند خونه روبه نام خودش زده وخونه روگذاشته مزایده وداییم از بانک خونه رو خریده وبه نام خودش سند زده حالا ما طرح شکایتمون به چه صورت باشه که بتونیم به نرخ روز به عنوان ذینفع خسارتمونو بگیریم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید وکیل دادگستری اختیار نمایید
علیه وام گیرنده دادخواست دهید
راه دفاع وجود دارد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص شوند
و بعد ورثه باید دادخواست مطالبه بهای خانه طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی به طرفیت وام گیرنده اقامه نمایید
و