مشاوره حقوقی رایگان - سفته بلامحل

باسلام
بنده به یکی 32 میلیون نقدی قرض دادم و یک شاهد زن و یک شاهد مرد هنگام تحویل پول به او دارم
در عوض به بنده دو فقره چک داد
بعد مدتی امد چک ها را گرفت در عوض 4 فقره سفته داد که امضایش بصورت مهر ژلانتینی بود که هنگام تعویض چکها با سفته ها نیز یک شاهد زن و یک شاهد مرد دارم
در روز دادگاه وکیلش ادعا بر جعل سفته ها کرد
سفته ها به کارشناسی ارجاع شد که کارشناس در نظریه اظهار داشته امضاهای منتسب در سفته از روش اسکن و مهر امضا تهیه و فاقد اصالت میباشد
و داداگاه لفظن گفت که نیاز به استماع شهادت شهود نیست و پرونده فعلا در وقت نظارته
سوال اینکه آیا دادگاه میتواند شهود بنده را نخواهد و دادخواست بنده را رد کند؟
چیکار کنم که به حقم برسم؟
در دادخواستم نیز به استماع شهادت شهود و اتیان سوگند اشاره کرده ام
راهنمایی کنید ممنون میشم
باتشکر