مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان و لوگو تهدید و رعب و وحشت و عوام فریبی یا کلاهبرداری

با عرض سلام.‌ بنده باربری درون شهری دارم و یکی دوسالیه که یک دستورالعمل برای ساماندهی وانت بارها برای تردد در جاده اومده و از طرف وزارت راه به دلایل نواقص و عدم بودجه لازم تا الان اجرایی نشده بود. چند ماه پیش یکی از باربری ها که خودش رفته مجوز گرفته و تشکیل صنف خدمات کارگری و راننده سبک برون شهری و گرفته بدون حکم ولی با هماهنگی پایانه حمل و نقل به دفاتر باربری ها مراجعه کرده و با رفتار نامناسب و تهدید آمیز و با ایجاد ترس بین باربریها از همه درخواست کرد که بروند و شرکت تاسیس کنند و پروانه برون شهری بگیرند و همچنین راننده های خودمون و بفرستیم و به عضویت انجمن صنفی راننده در بیاریم ... ما به خاطر رفتار تند و تهدیدهاش با ایشون هیچ همکاری نکردیم و ایشان با گزارش های قبلی از ارسال بار بدون مجوز برون شهری ما ها به سازمان گزارش داد و نامه پلمپ چند تا دفتر و گرفت .. در واقع میخواست یه ترسی ایجاد کنه که همه ازش اطاعت کنند ... این در حالیه که بنده به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و دستور موقت پلمپ گرفتم چون این آیین نامه ایراد داره و هنوز زیر ساخت های اون فراهم نشده مثلا راننده ها کارت هوشمند ندارند که ما بتونیم بارنامه دولتی بزنیم و غیره ولی اونهایی که شکایت نکردند پلمپ شدند. از طرفی متصدیان درون شهری (که برون شهری هم ارسال میکنند) و راننده ها رو مجبور به عضویت در انجمن میکنه و کارتهایی صادر میکنه و بابت اونها پول میگیره این در حالیه که روی این کارتها لوگو و آرم سازمان و جعل کرده و با اونها اعتماد راننده و باربری ها رو جلب کرده و تونسته پول بگیره و به همه گفته این کارت تردد یکساله است و میتونند تردد کنند تا زمانیکه هوشمند بگیرند و این مانع اقدام راننده برای دریافت کارت هوشمند شده چون خیالش راحته فعلا پلیس راه جلوش و نمیگیره و البته ساماندهی دستورالعمل سازمان نیز به تعویق افتاد ... از طرفی توی مسائلی که به صنف حمل کالا مربوطه و از شمول اختیاراتش خارجه هم دخالت میکنه و برای ما تعیین تکلیف میکنه ... مدام میره دم پلیس راه ها می ایسته و بارنامه راننده ها رو میگیره و به سازمان گزارش میده و جعل عنوان هم میکنه خودش و بازرس اتحادیه و رئیس صنف وانت بارها هم معرفی میکنه... تا حالا بالای هزار نفر به عضویت در آورده و از هر کدوم 25 تا 40 هزار تومان پول گرفته و 9 ماه گذشته هنوز هیچ راننده ای هوشمند نگرفته

سه تا از متصدی ها از اون شکایت کردیم مستندات هم صدور کارتهایی که لوگوی سازمان داره و کارت ویزیت خودش که عنوانش جعله نوشته رئیس صنف سبک بار جاده ایه ... ولی کلمه رانندگان و روش ننوشته ... و دو تا شاهد بردم ... قاضی بهم گفت برو سازش کن چیز خاصی نیست اما من میگم جرم جعل عنوان و لوگو چون پول هم گرفته برای تحقق کلاهبرداری استفاده شده و حداقل 3 تا 10 سال فقط حبس داره ... رعب و وحشت و مزاحمتم که ایجاد کرده... چهره دولت رو خدشه دار کرده و باعث عدم اعتماد رانندگان از آرم و لوگوی دولتی شده ... اینها واقعا چیزی نیست و من باید برم سازش کنم متاسفم که بعضی از قاضی های ما یا سواد ندارن یا با عدم تمکین از شکایت اینجانب و امثال آن ...دارن رانت و کلاهبرداری و فساد و گسترش میدن ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من چطور قاضی رو متقاعد کنم ایشون و متوقف کنه و میخوام رد صلاحیت بشه از عنوانی که داره و اگر بهم بگین نتیجه چی میشه ممنون میشم و اگر قاضی حکم درستی نداد و یا کوتاهی کرد کجا ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، سوال شما جوانب مختلفی دارد، بعید میدانم قصات به شرحی که شما فرمودید پاسخ بدهند، معمولا دقت دارند.
نهایتا میتوانید با عنوان مربوطه کیفری احقاق حق نمایید.و شکایت کنید،قطعا محاکم رسیدگی میکنند.
اگر قاضی تخلفی کند در دادسرای انتطامی قضات شکایت کنید