مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اختلافات خانوادگی و طلاق

سلام و خسته نباشید. مادر همسرم در زندگیمان دخالت میکند و با دخالتهای ایشان همسرم نزدیک 1سال میباشد اجازه ورود بنده را به منزل مشترکمان نمیدهد و همسرم توسط مادرش منزل راجابه جا کرده اند و من نمیدانم منزل کجاست و اجاره نامه استیجاری منزلمان را مادرش به نام خودش کرده که بنده نتوانم به منزل بروم و اوایل که در منزل قبلی بودیم اجاره نامه استجاری منزل قدیمی بنام مادرش بود و چند ماه پیش رفتم در منزل دیدم قفل منزل عوض شده و با 110 مزاجعه کردم ولی مادر همسرم از من شکایت کرد که درب منزل من می اید و دادگاه تحقیقات محلی را انجام دادند و متوجه شدند که مادر همسرم دروغ میگوید و بنده منع تعقیب شدم و ایا که جابجا شده اند و من نمیدانم به کجا رفته اند میتوانم از مادر همسرم شکایت کنم و ایا میتوانم از دادگاه بخواهم که دستور بدن و بتوانم به منزل بروم لطفا راهنماییم کنید .ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید یک منزل تهیه کنید همسر خود را منزل دعوت نمود