مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام . صبحتون بخیر همسر چند وقتی بهانه زنگ میزنه پلیس خانه که رهن نشستیم به مبایعه نامه به نام اون هست سریع زنگ 110 میگه من. تضمین جانی ندارم آخرین با مامور آمدن بهشون گفتم حکم نشون بدید نشون ندادن با من لج. الکی گلت توهین کردی شاکی شد منو 24 بازداشت کردن همون گیر و دار دسته کلید من گرفتن دادن به همسرم الان یک ماه داخل ماشین میبخوابم. خواستم بپرسم میتونه زن شوهر منزل
راه نده چه کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون زوج مکلف است که منزل مستقل همراه با تمام وسائل تهیه نماید

و اگر شما مدعی هستید که مبلغ رهن خانه اجاره ای ، متعلق به شما است باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را اصلاح کنید تا مفهوم داشته باشد و راهنمایی شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تمکین علیه همسرتان اثبات نمایید و در صورتی که مدارکی دال بر پرداخت مبلغ رهن از سوی خودتان دارید می توانید دادخواست مطالبه وجه نیز علیه ایشان تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسر شما ادعایی دارد باید ان را در دادگاه ثابت کند در غیر این صورت رد میشود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در اولین فصرت ممکن مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید متاسفانه شما از ابتدا راه را اشتباه رفتید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تمکین دهید و اگر مدارکی دارید درخواست استرداد مبلغ خانه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر منزل را شما اجاره کرده اید تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید طرح شکایت نمایید
با یک وکیل مشورت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دیگر باید بدهی و خیلی باید توضیح داده شود تا بدانید باید چکار کنید وقت مشاوره حضوری بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج باید منزل مستقل همراه با تمام وسائل تهیه نماید اگر شرایط مهیا است دادخواست الزام به تمکین دهید و اگر مدارکی دارید درخواست استرداد مبلغ خانه بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مشکل آن است که رهن خانه به نامشان است اگر نتوانید اثبات کنید که مبلغ رهن و شما پرداخت کردیم و مالک واقعی هستید �شان می تواند از ورود شما به منزل‌شان جلوگیری کند چراکه مطابق قانون وظیفه زوج است که برای زوجه خانه با تمام وسایل تهیه نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.پرداخت نفقه زن که شامل مسکن،خوراک،پوشاکو...می باشد به عهده شوهر است.
بله، اگر ملک بنام زن باشد(منافع یا عبن ملک) و با توجه به این که زن می تواند هرگونه اقدام یا تصمیمی در خصوص اموال خود بگیرد و توج به اصل احترام به مالکیت افراد نسبت به مال خود ، می تواند شما وهرکسی را از ورود به ملک خصوصی خود منع کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه بنام وی باشد بله تهیه منزل و اثاث البیت با زوج می باشد اگر چنین نیست باید اثبات نمایید که قرارداد صوری به اسم زوجه می باشد