مشاوره حقوقی رایگان - خونه

سلام خونه ای که من و همسرم داخل آن میشینه ومنو بچه خونه راه نمیده وقفل درب خونه رو عوض کرده چه شکایتی میتونم بکنم که از خونه بیرونش کنم؟؟سندرسمی روبه پدرم باصلح انتقال دادم چه کسی باید این شکایتوکنه؟وچه شکایتی تنظیم کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مالک یعنی کسی که سند رسمی بنامش است می تواند در دادسرا تصرف عدوانی شکایت کند ومی تواند در دادگاه دعوای خلع ید اقامه کند

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اینکه شما خانم هستید و یا آقا نحوه طرح دعوی رو تعیین می کند. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

مالک با دعوی کیفری تصرف عدوانی یا دعوی حقوقی خلع ید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکه شما خانم هستید و یا آقا نحوه طرح دعوی رو تعیین می کند. سوال شما کامل نیست برای مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به منزل مراجعه و اگر قفل درب تعویض شده بود شما به پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه بشود و پدر شما هم می تواند دادخواست تخلیه ملک را اقامه نماید البته اگر قرارداد صلح عمری نباشد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ طولانی است و تایپ آن مشکل است تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال شما کامل نمی باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک دعوای خلع ید می تواند مطرح نماید