مشاوره حقوقی رایگان - زمین های واگذاری شده

زمینی به مساحت 2900متر به صورت مسکونی در سال 65 توسط پدرم خریداری شده اما در حال حاضر در طرح گردشگری قرار گرفته
زمانی که برای گرفتن سند اقدام کردیم
گفته شده زمین ملی است و به نام دولت و واگذار نمی‌شود در صورتی که این زمین از سمت شهرداری خریداری واگذاری شده
حال برای گرفتن سند چه اقدامی باید کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای گرفتن سند مالکیت ابتدا باید زمین از منابع ملی خارج شود و جز مستثنیات قرار بگیرد

شما باید ابتدا دادخواست مناسب حسب مورد به طرفیت اداره منابع طبیعی ( اگر زمین در محدوده خارج از شهر باشد ) یا سازمان راه و شهرسازی ( اگر زمین در محدوده شهر باشد ) اقامه نمایید و درخواست افزایش مستثنیات نمایید

و امکان مطالبه بهای زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی وجود خواهد داشت
و ...