مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پروانه ساختمانی در کمسیون ماده100وطرح ایجاد شده بر روی زمین به عنوان فضای سبز و خیابان

سلام وقت بخیر بنده در سال96 زمینی را خریداری کرده و با مراجعه به شهرداری گفتن که زمین تو طرح خیابان وفضای سبز نیست وبه دلیل داشتن قولنامه گفتن کارگاه بساز وبعد گرفتن سند جریمه را پرداخت کرده ومتاسفانه استعلام شهرداری نکردم و بعد از گرفتن سند وساختن حالا با مراجعه به شهردای گفته شده که زمین بنده در طرح میباشد و باید به کمیسیون 100برود و احتمال حکم تخریب رو ممکنه صادرشود وسند بنده سند ماده147 میباشدلطفاراهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی از شهرداری داری که اجازه ساخت دادند، در کمیسیون ماده 100 ارائه بده واینکه بگو در مدت ساخت هیچکس هیچ اخطاری دال بر توقف ساخت به شما نداده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور حکم تخریب می توانید دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظر کمیسیون ماده 100 است احتمال دارد جرائم متعلق بگیرد و از تخریب جلوگیری شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صحبت کنید اگر مستندی دارید که قبلا چنین اعلام نشده بود... یا جریمه پرداخت شود یا از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و اعتراض نمایید.