مشاوره حقوقی رایگان - همکاری نکردن صاحب قهوه خانه به ما که صاحب سرقفلی آن هستیم در تغییر کاربری یا ...

با سلام خدمت اساتید
پدر من حدودا دهه 40 سر قفلی یک ملک که کاربری ان به عنوان قهوه خانه بوده رو از یک فردی خریده
وراث ایشان به هیچ عنوان همکاری نمیکنند و ما در این سال ها اجاره ایشان را به دولت داده ایم با توجه به فوت ایشان و پدر بنده، اخیرا من و برادرانم قصد داریم سرقفلی راتبدیل به سند مالکیت کنیم یا تغییر کاربری شغل را از قهوه خانه به شغل دیگری کنیم تا بتوانیم ملک را بفروش برسانیم
الان چه راهکاری به بنده پیشنهاد میدهید که بتوانیم این مشکل را حل کنیم
لازم به ذکر است که انحصار وراثت ما انجام شده
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر مالك فوت كرده باشد باید ورثه را طرف دعوا قرار دهند.پس از اینكه انحصار ورثه توسط شورای حل اختلاف انجام شد و وراث مشخص شد اقدام به نشر آگهی كنند و سپس دادخواست خود را مطرح كنند.یك ماه پس از انتشار آگهی رسیدگی آغاز می شود.افراد به دادگاه مراجعه می كنند و دادخواست تجویز منافع می دهند تا موضوع تغییركاربری رسیدگی شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون موجر و مستاجر 56 ، دارنده حق سرقفلی ، بدون اجازه مالک حق تغیبر شغل را نخواهد داشت مگر شغل ‌جدید عرغا مشابه شغل سابق باشد

و دارنده حق سرقفلی بدون موافقت مالک ، حق انتقال سرقفلی را ‌نخواهد داشت مگر در قرارداد سرقفلی ، ذکر شده باشد که دارنده حق سرقفلی اجازه انتقال سرقفلی را خواهد داشت

اگر ورثه اجازه انتقال سرقفلی را ندهند شما باید دادخواست تجویز انتقال منافع به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و ...