مشاوره حقوقی رایگان - ششدانگ عرصه و اعیان به استثنای اعیانی 9سهم از 11سهم ششدانگ

با سلام اینجانب مغازه ای را خریداری کردم که سند مالکیت تک برگی بنامم صادر شده ودر ملاحظات وحقوق ارتفاقی ملک که قطعی میباشد عنوان شده انتقال قطعی شماره 00تاریخ 00توسط دفتر خانه ش 0000ششدانگ عرصه واعیان به استثنای ثمینه اعیانی 9سهم از 11سهم ششدانگ
سوال اینکه بطور کلی مالک چه مقدار از ملک میباشم (هرچند ثمینه همان 1/8سهم زوجه میباشد) واین 11سهم منظور چیست وثانیا اگر قیمت خریداری xریال باشد به چه نسبتی سهم محاسبه میشه (مثلا 400میلیون )
در این مورد ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید هرچند به نظر خودم میزان 1/8را برای 9سهم از مبلغ مزکور نسبت به 11سهم محاسبه شده اما از صحتش مطمین نیستم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس سهام هریک نسبت به کل مغازه محاسبه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی سند مالکیت میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف این اعداد و ارقام‌نمیتوان اظهارنظر دقیقی نمود و باید سند را رویت کنم