مشاوره حقوقی رایگان - بایع در مستحق للغیر کیست؟ سازنده ؟ یا انتقال دهنده سند؟

سلام وقت بخیر
یک اپارتمان بصورت پیش خرید رسمی خریدم ،پس از چند سال مستحق الغیر درآمد و سند من را ابطال و ...
حالا بصورت حقوقی دادخواست دادم ، سازنده که مبایعه نامه نوشته با بنده ، متواری است ، اما سند ملک توسط شریک ایشان بصورت اصیل بنام من منتقل شده بود.
الان شخصی که سند را بنامم زده میگوید بایع نیستم

از نظر حقوقی آیا بایع همین انتقال دهنده سند محسوب میشود؟ ( چون مشارکت در ساخت هم داشته و حدود 30 میلیون از مانده ثمن معامله نیز بحساب ایشان واریز شده بود)
موضوع رای وحدت رویه 811 می باشد

تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیلز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی که در مبایعه‌نامه ، فروشنده واقع شده است بایع است

شما باید دادخواست به طرفیت هر دو اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید فروشنده مذبور در مبایعه نامه کیست
دادخواست تخصصی تنظیم‌نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست ابطال معامله و مطالبه ثمن و خسارت به نرخ بانک مرکزی و تورم به طرفیت هر دو ارائه شود و هر دو خوانده قرارداده شود