مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن بیمه در حادثه ورزشی

سلام پسر 6 ساله من در جلسه چهارم ورزش توسط یکی از ورزشکاران هل داده شد و افتاد و دستش شکست مربی در آن زمان مشغول تمرین دادن مادر بچه ها بود و کودکان توسط کمک مربی کنترل می شدند وباشگاه هم پسرم رو بیمه نکرده موضوع و متن شکایتم از باشگاه چگونه باید باشه آیا کار مربی بی مسولیتی و جرم است وقتی همزمان به کودکان و مادران تمرین میداد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید و علیه مربی و باشگاه و فرد مقصر اقامه دعوی نمایید متن شکوائیه امری تخصصی است و در دو خط خلاصه نمی شود برای تنظیم باید به وکلا مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از ‌مدیر باشگاه شکایت و مطالبه دیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون تقصیر پسرتان اتفاق افتاده میتوانید تحت عنوان تقصیر و اهمال مربی باشگاه پیگیری کنید البته این موضوع بستگی به شرایط قرارداد با باشگاه دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ااولین شرط انتساب مسئولیت مربیان ورزشی، این است که مربی در وظایف خود به طور قابل توجهی قصور یا تقصیر کرده باشد و مسئولیت مستقیم بروز آسیب متوجه قصور یا تقصیر وی باشد. این قصور یا تقصیر می‌تواند به دو شکل فعل و ترک فعل اتفاق بیافتد.

منظور از قصور و تقصیر از طریق فعل این است که مربی با عمل خود سبب بروز حادثه شود. مثلا ورزشکار مصدومی را مجبور به انجام فعالیت جسمانی شدیدی کند و مصدومیت ورزشکار تشدید شود.

قصور و تقصیر از طریق ترک فعل نیز حالتی است که مربی ورزشی اقدامات احتیاطی لازم را انجام ندهد. مثلا پیش از شروع تمرینات سخت، استفاده از وسایل حفاظتی مورد نیاز ورزشکاران (مثلا کلاه ورزشی) را بررسی نکند و سبب ورود آسیب به ورزشکار شود.

2) شرط دیگر انتساب مسئولیت مربیان ورزشی این است که حوادث به وقوع پیوسته، در محیط باشگاه و ساعات کار باشگاه اتفاق افتاده باشند. یعنی اگر یک ورزشکاری پس از خروج از باشگاه و خارج از نظارت مربی ورزشی، اقدام به انجام فعالیت ورزشی خطرناکی کند و متحمل آسیبی شود، نمی‌توان مربی را مسئول دانست.

در حالتی که بروز آسیب متوجه شرایط باشگاه ورزشی باشد، مثلا ناشی از عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی (به خصوص در دوران شیوع ویروس کرونا) باشد، ورزشکار شاکی می‌تواند از باشگاه مورد نظر به ستاد نظارت بر سلامت امکان ورزشی کشور شکایت کند.

همچنین اگر آسیب به وجود آمده ناشی از عملکرد مربی ورزشی باشد، ورزشکار زیان‌دیده می‌تواند به طور مستقیم شکایت کیفری خود را نسبت به مربی ورزشی به دادگاه ارائه کند. جمع‌آوری مدارک و مستندات قصور و تقصیر مربی ورزشی در اثبات مسئولیت مربیان ورزشی نقش کلیدی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید