مشاوره حقوقی رایگان - جرم تهمت سرقت زدن

سلام من امروز سر کار بودم منزل یکی از ساعت 9صبح تا 8غروب بعد اینکه به خانه آمدم به من خبر دادن فلانی میگه موتور منو برداشتی یعنی من و اون مال باخته فیلم دوربین مدار بسته داره شخصی شبیه به من است که کلاه و عینک زده و دست جلوی دهنش گرفته و من هم جایی که کار میکردم با دوتا نفر که با من کار میکردن صاحب خانه و همسرش و مادرش و فرزنده صاحب خانه با خواهر صاحب خانه هم اونجا بودن و حتا بیرون خانه ای که کار میکردم هم دوربین داره صاحب خانه فیلم اون هم هست حالا من این حرفهارو به شخص مال باخته گفتم به من میگه میرم شکایت میکنم همه این عکس رو دیدن میگن تو هستی که واقعان شبیه من هستش اما من سر کار بودم اگر طرف از من شکایت بکنه من چه کار باید بکنم که طرف رو محکوم بکنم و میخوام ازش شکایت هم بکنم اگه میشه خواهش میکنم منو راهنمایی بکنید تمناع میکنم ممنونم از شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صرف ادعا و شباهت نمیتوان گفت حتما موفق خواهند شد برای دفاع در صورت شکایت شما نیز میتوانید لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم نموده و مدارک لازم را ارائه نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت شکوائیه سرقت ، شما به پلیس آگاهی معرفی خواهید شد

و شما باید دلایل خود را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات ادعا نیاز به دلیل و مدرک است صرف شباهت کفایت نمیکند