مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت زدن

سلام من امروز از ساعت 9صبح تا 8غروب منزل شخصی در 15کیلومتری شهرمون کار میکردم با دو تا از همکارهای خودم که بجزءما سه نفر که اونجا کار میکردیم صاحب خانه با همسرو یک فرزندش و مادر و خواهرش در همان منزل بودن بعد این که من اومدم خونه یکی اومده میگه موتور منو ساعت 5بعدظهر تو یعنی من برداشتم و یدونهه عکس در گوشی خود به من نشون داد که شخص درعکس شبیه من است و کلاه و عینک دودی زده و دستشو جلوی دهنش گرفتهبه من میگه همه به من میگن ت.و هستی یعنی من در حالی که من در آن خانه که کار میکردم بجزء افرادی که گفتم بودن بیرون خانه ای که من کار میکردم دوربین مداربسته هست حالا اینارو هم که به شخص مال باخته گفتم میگه نه همه میگن تو یعنی من هستم و فردا ازت شکایت میکنم چجوری میتونم من ثابت کنم که من دزد موتور سیکلت طرف نیستم که واقعان من اونجا بودم و چطور میتونم از طرف شکایت کنم لطفان منو راهنمایی کنید خواهش میکنم ممنون از شما سپاس فراوان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
مضافا در ادامه پاسخ قبلی برای شکایت زمانیکه از بابت شکایت ایشان برائت یا منع تعقیب حاصل میکنید میتوانید از ایشان تحت عنوان افترا و هتک حیثیت اقدام به شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه شکایت سرقت ، شما به پلیس آگاهی معرفی خواهید شد

و شما باید اعلام نمایید که در زمان سرقت در محل دیگری بوده اید و