مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

سلام امروز من در منزل شخصی سر کار بودم از ساعت 9صبح تا 8غروب و بجز دو همکار بنده 5نفراز اعضای خانواده همان خانه نیز در محل کار من بودن و بیرون خانه ای که کار میکردم دوربین مداربسته هم دارد بعد این که به خانه خودم آمدم یکی اومده میگه موتور منو ساعت 5بعدظهر تو یعنی من برداشتی و عکسی هم به من نشان داد شخصی شبیه من که کلاه بر سر و عینک دودی زدهه و دستش هم جلوی دهنش گرفته و شخص مال باخته میخواد از من شکایت بکنه من چجوری میتونم ازش به جرم تهمت شکایت کنم و چجور باید بی گناهی خودمو ثابت کنم که واقعان هم من بیگناه هستم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر شاهد دارید که به شما نسبت سارق دزد داده شکایت افترا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به پلیس آگاهی معرفی خواهید
شد
و شما باید به صورت قانونی از خود دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت بعد از صدور قرار منع تعقیب یا صدور حکم برائت می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید