مشاوره حقوقی رایگان - سو مدیریت مدیر مجموعه آپارتمانی

با سلام،
احتراما اینجانب در طبقه آخر مجموعه 77 واحدی زندگی میکنم، 22 روز پیش پس از مشاهده لکه زرد رنگ و نشانه نشت آب از سقف واحدم مراتب را به مدیر ساختمان اطلاع دادم. متاسفانه ایشان با ذکر "چیزه خاصی نیست" تا الان اقدامی جهت تعمیر سقف پشت بام و واحد اینجانب انجام ندادند. حال با پیگیری های متعدد میخواهند با یک گچ کاری ساده توسط سرایدر در اطراف چاه آب پشت بام که محل نشت آب است که مطمئنا عایق آب هم نخواهد بود قضیه را فیصله دهند.
لطفا در خصوص مسئولیت ایشان در رفع خسارت و اقدام قانونی اینجانب جهت الزام ایشان به رفع این مشکل راهنمایی فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایبد تا توسط کارشناس رسمی علت مشخص گردد

و سپس باید دادخواست الزام مدیر را مطرح نمایید