مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین روستایی در طرح فضای سبز

چند ماه قبل زمینی را در طرح هادی روستایی خریدم که در مبایعه نامه قید شده دربافت باغات

بعدا متوجه شدم در طرح فضای سبز بوده آیا میتوانم این زمین را به شخص دیگری بفروشم یا اگر

دادخواست فسخ قراداد فروش بدهم و حکم بگیرم میتوانم علاوه برثمن معامله ضرر و زیان ناشی از تورم و هزبنه وکیل و دادرسی را از فروشنده دریافت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی شما باید در مبایعه‌نامه ذکر نمایید که کاربری زمین ، فضای سبز است

امکان مطالبه بهای زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی وجود خواهد داشت

امکان تغییر کاربری زمین وجود خواهد داشت و شما باید درخواست تغییر کاربری را به بنیاد مسکن مطرح نمایید
و ...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با قید این مساله و رضایت و اطلاع خریدار بله منعی ندارد