مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض کمیسیون عالی سپاه

باسلام
بسیجی هستم در سال 99در ماموریت کند زدایی شرکت کردم به علت الودگی شیمیایی دچار مصدومیت شیمیایی وتنگی نفس شدم صورت سانحه دارم گمیسیون بدوی من را رد کرد وبه گمیسیون عالی را معرفی نکرده است مجبور به دیوان عدالت شگایت کردم دیوان الزام کردند که گمیسیون عالی تصمیم بگیرد متاسفانه گمیسیون عالی بنده را رد کرده است ایا می توان رای گمیسیون عالی را اعتراض به دیوان شگایت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید به نظریه کمیسیون عالی اعتراض نمایید و باید در دیوان عدالت دادخواست مطرح نمایید