مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام من 6روز طلاق گرفتم از همسرم یک سال رابطه زناشویی نداشتیم العان می‌خوام ازدواج مجدد کنم آیا محضر قبول می‌کنه که ازدواج من ثبت کنه بعد طلاق 6روز عادت شدم آیا میتونم برم محضر با یک آقای دیگه ازدواج کنم ولی هنوز 6یا 7روز از طلاق من میگذره شرایطی که بتونم ازدواج کنم تو دو سه روز آینده چیه واینکه من یک سال با شوهرم رابطه نداشتیم قبل طلاق و اینکه چند روز دیگه قرار با اون آقا ازدواج کنم آیا محضر می‌تونه ازدواج ثبت کنه

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام مدت عده نوع طلاق شما باید بگذره خانم یائسه فقط عده نداره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر باید این مدت بگذرد ازدواج شما ثبت نمی‌شود