مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه و نفقه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. ببخشید مدت 40 روز پیش با خانواده شوهرم و شوهرم درگیرشدم و آنها مرا بدون لباس از خانه ام بیرون انداختند و در مدت هیچگونه تماس از شوهرم نداشتم.و حتی شکایت کرده ام ولی یکبار بیشتر ابلاغیه برایم نیامده و اون یکبار هیچ کدام حضور نداشتند. در حالی که من یک پسر یکساله یکماه دارم و از شیرخشک استفاده میکنم. حالا سوال من این است چه موقع میتوانم درخواست نفقه کنم. و اگر بخوام مهریه ام که 154 تا هستند چه تا باید به اجرا بگذارم ام چون قصد طلاق ندارم فقط میخوام تعدادی از مهریه به اجرا بگذارم

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام نفقه خودتون رو از تاریخی که شما را از منزل اخراج کردند میتونید مطالبه کنید.اما نفقه فرزندتون از زمان تقدیم دادخواست قابل مطالبه هست پس هرچه زودتر اقدام‌کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت کنید تا نفقه و مهریه به شما تعلق بگیرد