مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام زن اینجانب از طریق ثبت درخواست توقیف اموال کرده بود فقط تونسته سیم کارت و دو میلیون تومان در حساب بانکی رو توقیف کنه چیزی برای توقیف پیدا نکرده و بعد انصراف داده و دیگه دنبالش رو نگرفته و نامه از ثبت برای دادگاه جهت اجرای مهریه نمی گیرد و نمی خواد طلاق بگیره حالا سوالی که داشتم اگر من اقدام به طلاق کنم چطور میشه توضیح اینکه من به غیر از حقوق کارمندی اموال دیگه ای ندارم و از بابت مهریه هم سرویس طلا و آینه شمعدان رو گرفتم و خانواده زنم حدود 25 میلیون تومان نیز بابت دیه برای من پرداخت می کنند که میشه به حساب مهریه گذاشت

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

اگر شما تقاضای طلاق بکنید باید در زمان اجرای صیغه طلاق نقدا مهریه نفقه اجرت المثل ایام زوجیت و نصف اموالی که پس از ازدواج بدست آوردید را پرداخت کنید ارشادا با وکیل مشورت کنید