مشاوره حقوقی رایگان - در مورد جواز کسب شریکی

سلام من وشریکم یک مغازه ای اجاره کردیم ومن به ایشان در دفترخانه اجازه گرفتن جوازکسب به نام خودش را دادم واسم من هم درجوازکسب به عنوان شریک ثبت شده است والان شراکتمون راجداکردیم ولی جوازکسب روباخودش برده در مغازه دیگری درحال کارآست و من در همان مغازه قبلی مشغول به کارباهمان شغل هستم و استعلام میگیرم هنوزمغازه جوازکسب داردبنام شریکم ومن شریک ثبت شدم ایامن میتونم ازجوازبطورقانونی استفاده کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جواز کسب شخصی است. شما باید برای خودتان جداگانه جواز کسب بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق اتحادیه پیگیری نمایید