مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام ملکی برای دوستم سال 84خریدم و چک را بنده دادم به مبلغ 30میلیون پول چک پرداخت شد و دوستم با قصد قبلی ماشین بنده رو امانت گرفت و سرقت کرد وقتی موضوع را فهمیدم شکایت کردم و ایشان بازداشت شد با صحبت بازپرس به رضایت رسید اما ان چک در ماشین بود و بازپرس چک را با نامه ای به بانک، اعلام سرقتی نمود و پرونده بسته شد متاسفانه با کوتاهی خودم برگه بازپرس را نبردم بانک و بعد از 6سال یکی از فروشنده های زمین چک را حقوقی شکایت کردن و بنده نیز چون برگه بازپرس را پیدا نکردم محکوم به پرداخت و جریمه دیر کرد شدم و الان شاکی حکم جلبم و حکم پرداخت 150میلیون از دادگاه حقوقی بر علیه من گرفتند. خوشبختانه برگه بازپرس را پیدا کردم و تایید پرونده سرقت را نیز از بایگانی راکد گرفتم. خواهشمندم راهنمایی کنید چه کار میتونم بکنم که پرونده حقوقی رو و حکم محکومیتم رو با تشکر از سایت و کمکتون به هم خوبتون وطنان گرفتار علم حقوقی ندارن و گرفتارن...

پاسخ ها :

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

چون مدرک مکتوم بوده از تاریخ پیدا شدن ظرف 20 روز حق اعاده دادرسی دارید پیشنهاد میدم با وکیل مشورت کنید چون موضوع فنی است