مشاوره حقوقی رایگان - سلام تصادف در خیابان

سلام یک روز قبل عید همراه صاحب ماشین از سرچهارراه بودم چراغ زرد بود شد من رسوندم زه 5یا 7متر اونورتر از چهارراه باماشین برخورد کردم اون خورد به ماشین دیگه من گواهینامه نداشتم ولی دارم میگیرم میدونم گناه کارم ولی ماشین اونا در حرکت بود وسط خیابون مامور منو تقصیر. کار دونست منم کمیته امداد ی هستم ماشینم پارکینگ رفت درست راهنمایی کنید لطفا مرده میگه ماشینمو درست کن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر کس مقصر حادثه تصادف باشد باید خسارت طرف مقابل را جبران کند. ارتباطی به کمیته امداد بودن یا نبودن ندارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر باید خسارات طرف مقابل را پرداخت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات 3 نفره کارشناسی را نمایید