مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن حساب بانکی یا همراه کارت بانکی

بعداز گرفتن قیومیت چه جور باید زیرنظر دادستان به امور مالی پدرم رسیدگی کنم . لطفا شرایط رو واسه من توضیح بدهید وراهنمایی کنید تا اشتباهی نکنم. وچطور میتوانم کارت بانکی وحسابش رو باطل نمایم. تشکر ازلطف شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از صدور حکم حجر ، به تمامی بانکها که حساب دارد اعلام میشود و حق برداشت فقط با اجازه دادیار سرپرستی ممکن است.
شما برای محجور هر مبلغی نیاز دارید باید از وی اجازه برداشت بگیرید. البته دیده شده برای مبالغی که بطور مستمر و مخارج یومیه محجور نیاز است به طور ماهیانه و مقطوع اجازه برداشت می دهند. اما مازاد بر آن هزینه ها نیازمند ارائه ادله و مدارک است.
هر هزینه ای میکنید فاکتور و فیش داشته باشید تا بتوانید از سرپرستی بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به واحد سرپرستی مراجعه نمایید

فروش و انتقال اموال غیر منقول محجور ، باید با اجازه ‌نماینده دادستان باشد
برای استفاده از ‌ پول محجور ، باید ابتدا به نماینده دادستان درخواست
بدهید

برای بستن حساب بانکی محجور ، باید ابتدا از نماینده دادستان نامه اخذ نمایید و به بانک مراجعه و درخواست بستن حساب بانکی را بدهید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید برای هر اقدامی می‌بایست از طریق نماینده‌ی دادستان انجام شود