مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره های عقب افتاده

سلام من چند سال مستاجر یک خانه کلنگی هستم،سال اخر مالک اجاره را بیش از دوبرابر زیاد کرد و به مبلغ 100 میلیون رهن و 14 میلیون اجاره ماهانه و من بخاطر شرایطی که داشتم نتوانستم جابجا شوم و قبول کردم،بعد از چند ماه واقعا نتوانستم اجاره را بدهم و به مالک اجاره یک ماه جلوتر را دادم و گفتم تا ماه اینده مستاجر دیگر بیاور و پول پیش مرا بده تا برم
مالک بدون اینکه مستاجر بیاورد شکایت کرد و 5 ماه بعد حکم تخلیه گرفته برای 10 روز دیگر و با توجه به توافق اولیه قرار بود کرایه های 5 ماه عقب افتاده را هم بپردازم
حال دوباره شکایت کرده برای اجور معوقه و 2 میلیون هزینه دادرسی و 7 میلیون هزینه وکیل
حال سوال من این است
1_چنانچه قبل از موعد دادگاه اجاره های عقب افتاده را بپردازم، باز هزینه دادرسی و وکیل به عهده من هست یا نه
2_ایا با توجه به اینکه امسال دولت سقف افزایش اجاره بها را 20 درصد تعیین کرده بود من میتوانم بخاطر 2 برابر کردن اجاره شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ چنانچه قبل از موعد دادگاه اجاره های معوقه را بپردازید و فیش آنرا طی لایحه الکترونیک برای دادگاه ارسال کنید و از دادگاه تقاضای صدور قرار رد دعوی را بخواهید. د اد گاه می تواند همکاری کند.
2ـ خیر. چنین چیزی قانونی نیست.قابل شکایت از طرف شما نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
هزینه دادرسی و حق الوکاله ‌وکیل مربوط به دعوای اول ( دستور تخلیه ) بوده که حکم قطعی صادر شده است

و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل ، بر عهده محکوم علیه است