مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی و خردشدگی هومروس شانه

سلام
در اثر تصادف، دچار شکستگی،خردشدگی و پیچش شانه (در ناحیه هومروس) شدم.
ضمن جراحی از پلاتین استفاده شده.

با توجه به اینکه هنوز محدودیت حرکت در شانه را دارم،مبلغ دیه را بفرمایید.

ضمنا پزشکی قانونی بجای عبارت شانه از عبارت ثلث فوقانی بازو استفاده کرده، و خرد شدگی رو ثبت نکرده ، از کجا اقدام کنم برای اینکه شکستگی شانه ،شکستگی بازو لحاظ نشه؟و خرد شدگی هم اعمال بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر پزشک قانونی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی از طریق دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را به شعبه دادسرا اعلام کنید.
و اگر در کلانتری ارائه شده می توانید اعتراض خود را دستی به ارائه دهید.